Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ ΙΚΕ Αξιώσεις

1215
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1747/-1586647274.jpeg
Διεύθυνση: 6ο χλμ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 300 03
Τηλέφωνο: 2641051735
Κινητό: 6977636600
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ ΙΚΕ (+)
Κατηγορίες:
Εμπόριο και Συσκευασία Τροφίμων
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρία μας με την επωνυμία «Ταγκαλος Π.-Αμπλιανιτης Ν. Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου - διανομή τροφίμων.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας , το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και η πολιτική μας, παρέχουν στους πελάτες μας αξιόπιστες υπηρεσίες. Η ανοδική και διαχρονική της πορεία, οφείλεται στον εκσυγχρονισμό και την συνεχή ενημέρωση της, στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων καθώς επίσης και στην προσαρμογή της στις ανάγκες της αγοράς. Τα περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον χώρο του εμπορίου, με την άμεση, σωστή και με συνέπεια εξυπηρέτηση σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, καθώς και τα εξειδικευμένα συνεργεία για την παράδοση των προϊόντων είναι στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ της εταιρίας μας.

Ενα βασικό πλεονέκτημα το οποίο συμπληρώνει την συνέπεια μας είναι η καλή επικοινωνία με τον πελάτη απο την πρώτη στιγμή συνεργασίας γεγονός που δηλώνεται με την συνεχή βοήθεια και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση για την εταιρεία μας να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας όποια στιγμή χρειασθείτε κάποιο από τα προϊόντα της και να σας ενημερώσει σχετικά με αυτό. Για όλα τα παραπάνω εγγύηση αποτελούν όλοι οι μέχρι σήμερα πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας εμπιστεύονται. Η εταιρία συνεχίζει την ανοδική της πορεία και διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και την γεωγραφική κάλυψη του δικτύου της. Διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και διανομής, με έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα ιδιόκτητα φορτηγά, για τη μεταφορά των προϊόντων, για την κάλυψη και εξυπηρέτηση μικρότερων επιχειρήσεων (περίπτερα, mini market). Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής: Τα προϊόντα συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις μας με δική μας οργάνωση. Η διακίνηση και η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Διαθέτουμε ψυγεία ελεγχόμενης ψύξης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους φόρτωσης και αποθήκευσης. Την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας υποστηρίζει η χρόνια και άριστη συνεργασία με διακεκριμένους προμηθευτές - εταιρίες εσωτερικού και εξωτερικού. Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Τα προϊόντα συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις μας με δική μας οργάνωση. Η διακίνηση και η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Διαθέτουμε ψυγεία ελεγχόμενης ψύξης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους φόρτωσης και αποθήκευσης.

Οργάνωση, ακρίβεια και ποιότητα χαρακτηρίζουν τις θεμελιώδεις αρχές της λειτουργίας μας, με γνώμονα τα θέλω και πιστεύω του τελικού καταναλωτή ο οποίος μας καθοδηγεί και μας εμπνέει σε κάθε μας κίνηση.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.