Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ARTISTIC STUDIO ORIENTAL EXPRESSION ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1891
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/895/orientallogo-1543260160.jpg
Διεύθυνση: Αντιόπης 31, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ 17343
Τηλέφωνο: 2109735888
Κινητό: 6997116407
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΑΝΝΑ (+)
Κατηγορίες:
Σχολές Χορού
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Γκαλερί

o Artistic Studio είναι μέλος της UNESCO (CID) και κατάφερε να αναγνωρισθεί από την αρχή κερδίζοντας το 1ο βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ «The Nile Group Oriental Dance Competition» που έγινε στο Κάιρο τον Απρίλη του 2009. Επίσης, τον Απρίλιο του 2012 η ομάδα Bollywood του Στούντιο κέρδισε το 1ο βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού και τον Απρίλιο του 2013  ομάδα Oriental κέρδισε το Ασημένιο Μετάλλιο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού. Ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Artistic Studio Oriental Expression είναι η Άννα Δημητράτου, ηθοποιός, δασκάλα χορού και pilates instructor.

Η παρουσία του Στούντιο και της επαγγελματικής ομάδας που έχει δημιουργήσει σε Oriental και Bollywood - με συντονίστρια την Άννα Δημητράτου - στα Μ.Μ.E., είναι σημαντική. Έχουμε κάνει παρουσιάσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως στο «Ellate» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα, στον «Όμορφο Κόσμο» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλoυ, στην «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, στους «Νηστικούς Πράκτορες», στο «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο «Fthis Tv» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της Κιμ Κίλιαν «Magazino Live», στο κανάλι Zoom στην εκπομπή «Κορίτσια στην πρίζα», στο «Mega με Μία» με τον Μάρκο Σεφερλή, στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στο «Πρωινό Σ.Κ.» με την Μαρία Μπεκατώρου, στο «Jenni – Jenni με την Τζένη Μπαλατσινού, στα «One Mark Show», «Dancing with the Stars 3», «Καλό Μεσημέρι» Crete Tv, "Χρώματα Ελλάδος" κ.α.
Επίσης εκτεταμένες αναφορές για τη δουλειά μας και τις παραστάσεις που διοργανώνουμε έχουν γίνει σε κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Mega, του Star, του Ant1 κ.λπ.. Παράλληλα έχουν πραγματοποιηθεί δημοσιεύσεις και αφιερώματα για τη δουλειά μας στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.
Έχουμε πραγματοποιήσει σειρά παραστάσεων και Φεστιβάλ (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Θέατρο Δόρα Στράτου, Music Theatre REX, Θέατρο Ορφέας, θέατρο Νέου Κόσμου, Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης κ.α.).

Οι ομάδες χορού και θεάτρου του Στούντιο λαμβάνουν συχνά μέρος ως guest σε Παραστάσεις, εκδηλώσεις, καθώς και διαγωνισμούς που διοργανώνονται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.Στις κινησιολογικές και εκφραστικές μας αναζητήσεις αλλά και στη φροντίδα μας για την εκγύμναση των μελών μας, έχουν ενταχθεί και εντάσσονται συνεχώς νέα εκφραστικά στυλ όπως: Oriental, Bollywood, Bollybelly, Tribal Fusion Βellydance, Κλασσικoί Ινδικοί Χοροί (Bharatanatyam - Kathak), Indian Fusion Bellydance, Μπαλέτο Ενηλίκων, Σύγχρονος Χορός, Modern ISTD, High Heels, Pilates, Yoga, Hip-Hop, Barre Astie, Stretch and Flex, Πολυνησιακοί Χοροί (Hula), Physical Theatre κλπ.

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη Σχολή στην Ελλάδα όπου διδάσκεται οργανωμένα το Αυθεντικό Bollywood, το Bollybelly και το Orientalates (η δική μας πρόταση με ασκήσεις pilates σε συνδυασμό με μοντέρνο και παραδοσιακό oriental), καθώς και το Tribal Fusion (Ethnik και American Style) και Indian Fusion Belllydance.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η εύκολη πρόσβαση στο Στούντιο. Βρίσκεται στο ΜΕΤΡΟ Δάφνης (Αντιόπης 31 – Άγιος Δημήτριος) σε έναν μεγάλο, άνετο και φωτεινό χώρο που χρησιμοποιείται και σαν πολυχώρος για πρόβες θεάτρου και χορού, σεμινάρια μεγάλων καλλιτεχνών και πολλές άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΙΝΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
• BOLLYWOOD DANCE (Μοντέρνος Ινδικός Χορός)
• BOLLYWOOD DANCE για Παιδιά
• BOLLYWOOD COMMERCIAL
• BHARATANATYAM (Κλασσικός Ινδικός Χορός)
• INDIAN FUSION BELLYDANCE
ORIENTAL– BELLYDANCE
• CLASSIC ORIENTAL - FOLKLORE DANCES
• TRIBAL FUSION BELLYDANCE (Ethnic & American Style)
• MODERN ORIENTAL
• ORIENTAL SHOW
• ORIENTAL FITNESS
• ΠΑΙΔΙΚΟ ΟRIENTAL
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
• ΜΠΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
• RELEASE TECHNIQUE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
• PILATES
• YOGA
• STRETCH AND FLEX


ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
• TAHITIAN DANCE (Hula)

ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
• HIP – HOP (STREET DANCE)

• Καινοτομίες μας : Orientalates, Bollybelly
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.