Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ Αξιώσεις

3117
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/648/-1444827609.jpg
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 125, Πειραιάς, ΑΤΤΙΚΗ 185 32
Τηλέφωνο: 2114096977
Κινητό: 6945977744
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ (+)
Κατηγορίες:
Μαιευτήρες - ΓυναικολόγοιΧειρούργοι
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οποία εισήχθη με Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Μετά την λήψη του Πτυχίου στα έξι έτη φοίτησης υπηρέτησε ως Αγροτική Ιατρός στο Νομό Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα στο Περιφερικό Ιατρείο Κολλινών.
Στα πλαίσια της ειδίκευσης της εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στην Α΄Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ για ένα χρόνο. Στην συνέχεια συνέχισε την εκπαίδευσή της στην Α΄Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και εκπαιδεύτηκε στην Γυναικολογία αντιμετωπίζοντας όλο το φάσμα της Γυναικολογίας αλλά και της Γυναικολογικής Ογκολογίας. Ταυτόχρονα στο διάστημα αυτό και μέχρι και το πέρας της ειδίκευσής της εργάσθηκε στο Εργαστήριο Ιολογίας του Αγίου Σάββα και ασχολήθηκε με την μελέτη του ιού των κονδυλωμάτων HPV, καθώς και με την έρευνα σε γονιδιακό επίπεδο του καρκίνου του ενδομητρίου.
Ολοκλήρωσε την ειδίκευση της στο Μαιευτήριο «’Ελενα Βενιζέλου», όπου διεκπεραίωσε μεγάλο αριθμό τοκετών και αντιμετώπισε επείγοντα μαιευτικά περιστατικά.
Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στην «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή».
Είναι κάτοχος του International Interuniversity Diploma of Operative Endoscopy in Gynecology του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής CICE (Centre International de Chirurgie Endoscopique), το οποίο αποτελεί πιστοποίηση στα ενδοσκοπικά χειρουργεία (υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση).

 

 

  • Υπερηχογράφημα – Τεστ Παπανικολάου
  • Κύηση – Υπογονιμότητα
  • Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση
  • Γυναικολογική Ενδοκρινολογία
  • Εξέταση Μαστού
  • Κολποσκόπηση
 

 

 

 

  ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ 

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.