Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΤΖΑΚΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

968
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1605/-1569835423.jpg
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κορωπίου Μαρκόπουλου 151, Κορωπί, ΑΤΤΙΚΗ 194 00
Τηλέφωνο: 2106647098
Κινητό: 6977070690
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΕΡΠΕΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)
Κατηγορίες:
Τζάκια
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Το 1988 ο Νίκος Σερπετίνης, διδάσκεται την τέχνη του μαρμάρου από τον πατέρα του Φίλιππο, που κατάγεται από τα Υστέρνια Τήνου (νησί με παράδοση στο μάρμαρο)  και αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση. Η εμπειρία του παλιού τεχνίτη συνδυάζεται αρμονικά με τη διάθεση εξέλιξης της νέας γενιάς.

 

  • Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κοπής, επεξεργασίας και τοποθέτησης μαρμάρων, γρανιτών, πλακιδίων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, καθώς και κάθε είδους επένδυσης, πάντα με προσωπική εργασία και επίβλεψη.
  • Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η γνώση, μας καθιστούν ικανούς στην υλοποίηση κάθε δύσκολου και μοναδικού έργου – όσο απαιτητικό κι αν είναι – με απόλυτη συνέπεια και ασφάλεια.
  • Ερχόμαστε στον χώρο σας να κοστολογήσουμε το έργο, να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα, με υλικά πρώτης ποιότητας.
  • Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και κατόπιν συνεννόησης όλη την Περιφέρεια.
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.