Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ CORONA CLEAN ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Αξιώσεις

824
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1760/50407kyriazisstamatislogo-1588346617.jpg
Διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΨΑΧΝΑ, ΕΥΒΟΙΑ 344 00
Τηλέφωνο: 2228022204
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ (+)
Κατηγορίες:
Ταπητοκαθαριστήρια
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρεία CoronaHomes – ΚΥΡΙΑΖΗ Ο.Ε εδρεύει στα Ψαχνά Εύβοιας και ιδρύθηκε το 1972 από τον κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΥΡΙΑΖΗ. Η επιχείρηση αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον καθαρισμό και φύλαξη ταπήτων.

Εν συνεχεία τον δύσκολο δρόμο για την απόκτηση της κορυφής ανέλαβε ο υιός ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ από το 1984. Με συνέπεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη στους πελάτες της,  η επιχείρηση κατάφερε να αναδειχθεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Εύβοια. Η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση των εταιρικών μελών οδήγησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου.

Ο κ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ θέλοντας να διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνεται το 2011 και στον χώρο του εμπορίου διαμορφώνοντας έναν χώρο 600 τ.μ που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.