Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ AVIN ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΕΕ Αξιώσεις

803
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1719/-1582279960.jpg
Διεύθυνση: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 36, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΤΤΙΚΗ 136 71
Τηλέφωνο: 2102477605
Κινητό: 6948509624
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΕΕ (+)
Κατηγορίες:
Πρατήρια Υγρών Καυσίμων
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Το πρατήριο υγρών καυσίμων - διανομή πετρελαίου θέρμανσης Avin Χριστοδούλου-Τσιαούσης Ε.Ε. στις Αχαρνές σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει το όχημά σας. Ως μέλος της οικογένειας των Πρατηρίων της AVIN προσφέρουμε άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους αυτοκινητιστές, εφοδιάζοντας τους με τα πλέον εξελιγμένα καύσιμα.

Στο πρατήριο μας θα βρείτε εκτός από εξελιγμένα καύσιμα AVIN θα βρείτε και εξελιγμένα λιπαντικά AVIN για ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα, θα μπορέσετε να συντηρήσετε και να πλύνετε το αυτοκίνητό σας στο υπερσύγχρονο πλυντήριο ενώ στο κατάστημα του βρείτε αξεσουάρ αυτοκίνητου, snack και αναψυκτικά. Η Avin Χριστοδούλου-Τσιαούσης Ε.Ε. έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην διανομή πετρελαίου θέρμανσης φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, εγγύηση ποιότητας AVIN και αξιοπιστία στην ποσότητα παραγγελίας.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.