Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ OLIVIA HOUSE ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ Αξιώσεις

815
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1682/OLIVIA-1577106258.jpeg
Διεύθυνση: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 32, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ 185 36
Τηλέφωνο: 2130411460
Κινητό: 6944331063
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
OLIVIA HOUSE ΜΟΝ ΙΚΕ (+)
Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
Το ξενοδοχείο ηλικιωμένων Olivia House 1 βρίσκεται στον Πειραιά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα που δυσκολεύονται ή και δε μπορούν να αυτοσυντηρηθούν.

Επιθυμούμε τα άτομα που θα διαμένουν στον χώρο μας να νιώθουν τόσο άνετα, σαν να ήταν στο ίδιο τους το σπίτι. Το ξενοδοχείο ηλικιωμένων Olivia House 1 είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο έτσι ώστε να μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε σε ένα ζεστό και ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον. Βρισκόμαστε σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο στον Πειραιά.

Στο ξενοδοχείο ηλικιωμένων Olivia House 1, στον Πειραιά, δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξατομικευμένη φροντίδα, με πλήρη και ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός, στην καθαριότητα και στην 24ωρη ιατρική κάλυψη. Συνεργαζόμαστε με γιατρούς αλλά μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε να φέρετε τον δικό σας προσωπικό γιατρό.

Με επίγνωση της ευθύνης μας και της εποχής που διανύουμε προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα μας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε.
 
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.