Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • HALKITIS ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ

HALKITIS ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ Αξιώσεις

3258
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/553/-1518005115.jpg
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 104-106, ΠΕΡΑΜΑ, ΑΤΤΙΚΗ 188 63
Τηλέφωνο: 2104410182
Φαξ: 2104020262
Κινητό: 6972444142
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ (+)
2104020262
Κατηγορίες:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

HALKITIS

 

ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ

Το ναυπηγείο ιδρύθηκε το 1922 και αποτελούσε παραδοσιακό καρνάγιο κατασκευής ξύλινων σκαφών καθώς και επισκευής και συντήρησης παντός τύπου σκαφών αναψυχής. Το 1994 πρωτοπορώντας στο χώρο του, προχώρησε σε επέκταση των εγκαταστάσεών του και στην εγκατάσταση γερανού ανέλκυσης σκαφών 280 τόνων. Παράλληλα, ενσωμάτωσε νέες μεθόδους στην παραγωγική διαδικασία και στη διοίκηση. Το 2009, διατηρώντας την ηγετική θέση στην κατηγορία του, και ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών του, ολοκλήρωσε τις ακόλουθες επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στον χώρο της επισκευής, συντήρησης ανακατασκευής και κατασκευής σκαφών. Νέα επέκταση των χερσαίων χώρων του κατά 6.000 τετραγωνικά μέτρα. Αναβάθμιση του παλαιού χερσαίου χώρου με την ανακατασκευή ολόκληρου του δαπέδου 18.000 τετραγωνικών μέτρων. Κατασκευή νηοδόχου πλάτους 12m, Δημιουργία προβλήτας επισκευών συνολικού μήκους 110 m όπου μπορούν να πρυμνοδετήσουν πλοία μέχρι 120m μήκος. Εγκατάσταση και λειτουργία υπερσύγχρονου τρίτης γενιάς αυτοκινούμενου γερανού ανέλκυσης σκαφών (travel lift) ανυψωτικής ικανότητας 560 ton κ.ά.Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ''Ναυπηγεία Χαλκίτη Α.Ε'' βρίσκονται στην καρδιά της βιομηχανικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας του Πειραιά. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χερσαίο χώρο 24000 m2 μπορούν να πραγματοποιηθούν Ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες επισκευής, συντήρησης, ανακατασκευής και κατασκευής σκαφών παντός είδους. Με το μοναδικό στο είδος του Γερανό ανύψωσης σκαφών (travel lift) και έχοντας ανελκύσει πλέον των 6000 σκαφών όλων των ειδών εγγυάται την ασφαλή ανέλκυση σκαφών εκτοπίσματος έως 560 τόνους.
Εφαρμόζοντας νέες μεθόδους διοίκησης και πιστοποιημένες διαδικασίες σχεδιασμού, προγραμματισμού και ελέγχου είναι σε θέση να εγγυηθεί την υλοποίηση ποιοτικών και απόλυτα ασφαλών ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών. Το επιστημονικό προσωπικό αποτελούμενο από ναυπηγούς και μηχανολόγους μηχανικούς, πλαισιωμένους από ομάδα έμπειρων τεχνικών και ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, είναι στη διάθεση των πελατών για να προσφέρει επιστημονικές και τεχνικά εφαρμόσιμες ολοκληρωμένες λύσεις. Για την εκτέλεση των εργασιών το ναυπηγείο διαθέτει σύγχρονες υποδομές και μηχανήματα.

 ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ ΑΕ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.