Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΙΣ ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΒΑΪΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Αξιώσεις

1337
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1333/GARAVELA-1554110141.png
Διεύθυνση: Πόρτο Ράφτη 38ο χλμ., Πόρτο Ράφτη, ΑΤΤΙΚΗΣ 190 03
Τηλέφωνο: 2299088100
Κινητό: 6976111044
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΒΑΪΑ (+)
Κατηγορίες:
Μικροβιολόγοι
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Γκαλερί

Το Μικροβιολογικό εργαστήριο "ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΙΣ" της Ιατρού Mικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΓΙΟΥΛΗ, λειτουργεί από τις αρχές του 2007 σε κεντρικό σημείο στο Πόρτο Ράφτη, με εύκολη πρόσβαση, και στόχο να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής αξιοπιστίας και εγκυρότητας.

Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος μας με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, μπορεί να σας εξασφαλίσει την απόλυτη υποστήριξη σε ότι αφορά την Πρόληψη και την σωστή Διάγνωση. Το Εργαστήριο διακρίνεται ιδιαιτέρως για την αποτελεσματική διαχείριση αιμοληψιών σε μικρούς ασθενείς (βρέφη, νήπια).

Η ταχύτητα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και το ανθρώπινο πρόσωπο είναι οι προτεραιότητές μας, για την κάλυψη των δικών σας αναγκών, κάθε στιγμή που αυτό είναι απαραίτητο.

Ειδικότερα, σκοπός της δημιουργίας του είναι η ενημέρωση του επισκέπτη για την ΠΡΟΛΗΨΗ καθώς και η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων που οδηγεί συνήθως στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ή και στην πλήρη ίαση.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.