Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Αξιώσεις

2808
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/EYA-1464766186.JPG
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 67, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ 185 36
Τηλέφωνο: 2104184045
Φαξ: 2104184044
Κινητό: 6974441083
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (+)
2104184044
Κατηγορίες:
Μαιευτήρες - ΓυναικολόγοιΧειρούργοι
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Γκαλερί

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

Στο ιατρείο παρέχονται όλες οι γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα στο χώρο της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, με στόχο την πλήρη κάλυψη όλων των θεμάτων υγείας των γυναικών που το επισκέπτονται.

Με το αίσθημα της ευθύνης που πρέπει να διακρίνει όσους υπηρετούν την ιατρική, προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στη Γυναίκα ... στη μέλλουσα Μητέρα.
 
Η Γυναίκα έχει στην διαθεσή της μια σειρά από υπηρεσίες για την πρόληψη και την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας στην εφηβική, αναπαρωγή και την ώριμη ηλικία της.
 
Η μέλλουσα Μητέρα έχει στην διάθεση της όλη τη γκάμα των επιστημονικών τεχνικών, των φροντίδων και των υπηρεσιών που θα της επιτρέψουν να συλλάβει, να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα υγιές μωράκι.
 
Πιστέυω ότι εγκυμοσύνη είναι μία θαυμαστή φυσική κατάσταση και ο τοκετός ένα φυσιολογικό γεγονός για την γυναίκα. Ως μητέρα και η ίδια, έχω σας απόλυτη προτεραιότητα την ενημέρωση την φροντίδα και την ασφάλεια μητέρας και παιδιού.
 
Σας ευχαριστώ για την διαδικτυακή σας επίσκεψη και σας περιμένω να συζητήσουμε από κοντά οποιοδήποτε θέμα υγείας σας αποσχολεί. 
 
Στο ιατρείο παρέχονται όλες οι γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα στο χώρο της Γυναικολογίας και της  ΜΑιευτικής, με στόχο την πλήρη κάλυψη όλων των θεμάτων υγείας των γυανικών που το επισκέπτονται.
 
Οι πληροφορίες που παραθέτω δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν ή να αποτελέσουν υποκατάστατο της διαπροσωπικής μας επαφής την οποία δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα κ την αγαπώ. Ελπίζω να βρείτε το site ενημερωτικό και εκπαιδετικό. Στήθηκε με πολύ μεράκι κ ευθύνη για την σωστή ενημέρωσή σας, όμως η μεταξύ μας άμεση επικοινωνία είναι αυτονόητη όπως πάντα.
 
Με το αίσθημα της ευθύνης που πρέπει να διακρίνει όσους υπηρετούν την ιατρική, προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στη Γυναίκα... στη μέλλουσα Μητέρα.

 

 

 

 

 

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.