Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ Αξιώσεις

1030
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1436/xala-1560155780.jpg
Διεύθυνση: ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 9 ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄, Παλλήνη, ΑΤΤΙΚΗ 153 51
Τηλέφωνο: 2106030864
Κινητό: 6949736414
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ (+)
Κατηγορίες:
Κέντρα Αισθητικής
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Σας καλωσορίζω στο κέντρο αισθητικής μου που άνοιξε το Μάρτιο στην Παλλήνη, στη διεύθυνση Γρηγορίου Ε’ και Βυζαντίου 9. Ο χώρος μου είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλους, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Παλλήνης, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και η ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, αφού καθετί μέσα στο ινστιτούτο είναι επιλεγμένο και τοποθετημένο με πολλή αγάπη, όρεξη για δουλειά και σεβασμό, πάντα, απέναντι στις ανάγκες των μελών μου! Βρίσκεται στο ισόγειο και λόγω του ότι το οίκημα είναι γωνιακό, είναι ιδιαίτερα ευήλιο και ευάερο.

Το κέντρο αποτελείται από τέσσερις κύριους χώρους. Με το καλοσώρισμά μου μπαίνετε στο καθιστικό, όπου σας γνωρίζω λίγο καλύτερα, ενημερώνεστε και συζητάμε ό,τι σας ενδιαφέρει και λύνω τυχόν απορίες σας, όσον αφορά τις υπηρεσίες του ινστιτούτου. Επίσης, μπορείτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας κάποιο περιοδικό ή πίνοντας ένα καφέ, πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας (εάν βέβαια το επιτρέπει). Η περιποίηση των άκρων γίνεται σε ένα μέρος του χώρου, μικρό αλλά όσο χρειάζεται για να νιώθετε άνετα και να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο την περιποίηση.

Στον δεύτερο χώρο εκτελούνται όλες οι θεραπείες προσώπου. Διαθέτει δύο κρεβάτια αισθητικής και τον πλήρη εξοπλισμό (vaper, φακό, ιψίσυχνα ρεύματα, βιτρίνα με προιόντα και αναλώσιμα κ.α) για ολοκληρωμένες θεραπείες, που ανταποκρίνονται σε όλα τα δέρματα και σε όλες τις ηλικίες τους (βαθύ καθαρισμού-ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, σύσφιξης προσώπου κ.α).

Δε θα μπορούσε να λείπει ένας χώρος για την περιποίηση του σώματος. Ένα κρεβάτι αισθητικής μέσα σε ένα ζεστά χρωματισμένο χώρο, με πιο χαμηλό φωτισμό, είναι αρκετά για να χαλαρώσετε νου και σώμα και να απολαύσετε τη φροντίδα του. Ο χώρος αυτός διαθέτει, εκτός από υπηρεσίες χειρονακτικού relax massage/λιποδιάλυσης και θεραπείες spa, τρία μηχανήματα για να σας λύσουν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, των περιττών κιλών και της χαλάρωσης (Endermologie-LPG, ultra tone, lipomax). Τέλος, υπάρχει λουτρό, στο οποιό μπορείται να αλλάζετε και να κάνετε ένα ντουζ μετά από θεραπείες σώματος που το απαιτούν.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.