Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΜΠΡΙΖ GLASSDRIVE ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΤΣΑΜΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΜΠΡΙΖ GLASSDRIVE ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΤΣΑΜΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αξιώσεις

2083
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1550/-1565089639.png
Διεύθυνση: ΑΙΣΧΥΛΟΥ 28, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ 321 31
Τηλέφωνο: 2261089844
Κινητό: 6948087809
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΣΑΜΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΑΓΟΡΑΑνταλλακτικά αυτοκινήτων
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Το μυστικό της επιτυχίας μας; Γνωρίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που φεύγει με το όχημά του, νιώθοντας σίγουρος. Και τον άνθρωπο που επισκευάζει το όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με προϊόντα άριστης ποιότητας. Εδώ εστιάζουμε εμείς: στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από το κρύσταλλο.

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι' αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Σε ότι κάνουμε, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας δεν εστιάζουμε μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχουμε στο νου μας ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive kαι τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.