Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑ A-FARM ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙΜΕΝΑΚΗ Αξιώσεις

2493
https://stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1395910742.jpg
Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 196, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ 166 74
Τηλέφωνο: 2109646765
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΑΚΟΣ - ΚΑΙΜΕΝΑΚΗ (+)
Κατηγορίες:
Βιολογικά προϊόντα
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Γκαλερί

H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα κρέατος. Όνειρο ζωής για τους δύο επιχειρηματίες ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2001 την κατασκευή ενός οικολογικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και συγκεκριμένα στο χωριό Κολλίνες.

Μία ιδέα πρωτοποριακή για την εποχή καταλήγει σήμερα το 2012 να ανοίγει την πόρτα της στο κοινό αφού πλέον όλα τα ζώα (μοσχάρια, γουρούνια, αμνοερίφια) είναι πέρα για πέρα ελληνικά με ρίζες ελληνικές και πιστοποιημένες από το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης βιολογικών προιόντων ΔΗΩ (Οργανισμός Ελέχγου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προιόντων).

Σε μία τεράστια έκταση 25.000 στρεμμάτων, τα ζώα μεγαλώνουν απόλυτα στο φυσικό τους περιβάλλον και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές, όπως κριθάρι, καλαμπόκι και σόγια. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως είναι η μεγαλύτερη πιστοποιημένη φάρμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Η ανάγκη της αγοράς για καλό βιολογικό Ελληνικό κρέας στα Νότια προάστεια παροτρύνει τους δημιουργούς να ανοίξουν το πρώτο μαγαζί του Ν. Αττικής στην Α. Γλυφάδα και ο στόχος είναι να ανοιχτούν τουλάχιστον ακόμη τρία σε διάφορες περιοχές. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή σε όποιοδήποτε μέρος της Αθήνας χρειαστεί.

Το παραδοσιακό αυτό Βιολογικό Κρεοπωλείο διαθέτει επίσης μία τεράστια ποικιλία από Βιολογικά και Παραδοσιακά προιόντα που μπορούν να συνοδεύσουν το άριστα ποιοτικά κρέας και να δώσουν μία ξεχωριστή νότα νοστιμιάς στα πιάτα που θα ετοιμάσει η νοικοκυρά για την οικογένεια ή για τους φίλους. Μία επίσκεψη στο κατάστημα αξίζει πραγματικά τον κόπο να ανακαλύψετε τους θησαυρούς που κρύβει μέσα του!

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.